bisnes online


Pembelian | Contact   



"Pendedahan Trik dan Teknik RAHSIA Jana Pendapatan ONLINE!"
Dengan Panduan 5 Langkah UsdBlaster Yang Mudah Difahami..

.
Buntu Mencari Wang??..
Sekarang Anda Mampu Menghasilkan Wang Dengan Mudah Dan Berterusan Di Internet !


                                                   "Pendedahan Trik Dan Teknik Rahsia
                                                    Jana Pendapatan ONLINE"
                                                    TERBONGKAR !!.


Sistem Bisnes Yang Mudah Dan Berkesan. 100% AUTOMATIK Dan Akan Memberi Keuntungan 100% Terus Kepada Anda...

.
Saya bercadang untuk memberikan "access" kepada sistem bisnes hebat ini dan berkongsi peluang menjana pendapatan yang lumayan ini bersama anda sekarang juga !!..

Sistem bisnes ini membuktikan kepada anda, bahawa anda mampu menjana pendapatan walaupun tiada produk dan laman web sendiri. Malah anda berupaya menjana pendapatan berterusan di pasaran antarabangsa tanpa perlu melakukan promosi melalui mana-mana web pengiklanan berbayar.

idea bisnes online

bisnes online



Seperti ini, setiap hari...
bukti pendapatan


bukti pendapatan usdblaster


Bukan niat saya untuk menunjuk-nunjuk, tetapi sekadar untuk membuktikan sistem ini benar-benar berkesan menjana pendapatan lumayan di internet. Anda mungkin tidak akan kaya raya atau menjadi jutawan sekelip mata, tetapi sistem ini mampu membuat anda tersenyum puas setiap hari..

Samada ianya pelaburan hartanah, pelaburan saham, pemasaran affiliate internet dan sebagainya..kita telah lihat ramai otai/sifu internet yang mengaku telah membuat duit yang banyak, dan bagaimana mereka boleh tunjukkan kepada kita apa yang perlu dilakukan untuk menjadi seperti mereka. Maaf, terus terang saya katakan sebenarnya 99% daripada program/sistem yang mereka tawarkan  adalah PALSU dan mengarut. Anda mungkin pernah menjadi mangsa kepada mereka..saya juga!

Saya telah membeli banyak program-program seperti ini yang saya sendiri pun tak sedar sudah berapa banyak RM saya laburkan untuk benda-benda seperti ini. Saya mencari sesuatu yang baik dari mereka, tetapi apa yang berlaku ialah saya terus menjadi mangsa..lagi dan lagi...

Akhirnya saya sedar bahawa program-program CEPAT KAYA ini semuanya TAK BERGUNA. Para penjual tahu tentang perkara tersebut... Oleh itu  terlebih dahulu saya nasihatkan anda, lupakanlah hasrat  untuk memiliki "program cepat kaya" yang banyak ditawarkan di luar sana agar anda tidak mengalami nasib yang sama seperti saya.

UsdBlaster BUKAN:-

usdblaster

Tetapi ...

PENDAPATAN ANDA BERTERUSAN...


usdblaster

Tiada kena mengena dengan ...



Apa Itu UsdBlaster ??.. dan kenapa anda perlu memilikinya..

UsdBlaster adalah sistem bisnes internet yang tidak memerlukan produk sendiri, laman web & promosi untuk menjana keuntungan.
UsdBlaster adalah 100% automatik dan akan memberi anda keuntungan 100% terus kepada anda.
Anda tak perlu fikir apa yang hendak dibuat sebab panduan yang saya sediakan mengandungi 5 langkah sahaja dan hanya memerlukan 1 jam masa anda untuk pemasangan sistem.
Tak perlu tunggu komisen dibayar pada akhir bulan. Kalau anda mula hari ini, keuntungan akan masuk kepada anda hari ini juga.
Sistem ini adalah bisnes paling senang untuk dimulakan kerana sesiapa pun boleh mengunakan UsdBlaster ini  dengan syarat mempunyai komputer dan talian internet.
Tiada kemahiran khusus diperlukan untuk mengunakan UsdBlaster ,tahu mengunakan email & surfing internet. anda layak menggunakannya.
Saya amat pasti anda memiliki kemahiran tersebut kerana anda sedang membaca laman web saya sekarang ini.

usdblaster

UsdBlaster adalah 100% automatik, sebaik sahaja anda selesai mengikuti panduan yang disediakan bisnes anda berjalan secara autopilot 24 jam sehari 7 hari seminggu tanpa henti.
Bak kata orang putih ianya sistem "Set & Forget". Anda hanya perlu ikut panduan dan set sekali sahaja, sistem akan bekerja untuk anda walaupun anda tak ada masa untuk membuat pemantauan.


Bukan Multi-Level Marketing

UsdBlaster bukan bisnes MLM atau networking yang perlu cari downline dan hadiri meeting setiap minggu.
Anda tak ada downline bekerja untuk anda kerana UsdBlaster akan bekerja untuk anda secara automatik. Oleh sebab ianya adalah program komputer yang bijak anda tak perlu takut sistem akan malas atau tidur macam kebanyakan downline bisnes MLM yang mungkin anda biasa sertai.
Sistem ini akan terus berjalan walaupun ketika anda sedang tidur .

Anda DiJamin:-

usdblaster



Anda tak perlu jumpa sesiapa untuk yakinkan mereka join di bawah tajaan anda. Sekali lagi UsdBlaster bukan MLM atau Network Marketing.
Anda tak perlukan kawan yang ramai atau jaringan yang besar untuk mengunakan UsdBlaster . Malah sistem ini memberi keuntungan kepada anda bukan hasil daripada kawan - kawan atau network anda.
UsdBlaster  menjana keuntungan untuk anda daripada orang yang anda sama sekali tidak kenali dan TAK PERLU jumpa, cakap di telepon, email atau facebook sekali pun.


Testimoni #1


Mula tu tak percaya jugak...kerja mudah ..semua orang boleh buat.Sekarang bukan setakat duit je masyuk hari-hari, ilmu internet saya pun dah bertambah ...berbaloi abis RM180..

terima kasih UsdBlaster..


  Nurhusna | Brunei



Testimoni #2


Sistem hebat ni..
tak sangka senang sgt nak dpt duit. Yes! betul apa yg tuan ckp, "set n forget"
sistem berkerja utk kita walaupun kita sedang tidur...hehehe bangun tidur check akaun duit dah bertambah..TQ

Abdul Halim  | Singapore



Testimoni #3


Ingatkan sistem apa....betul2 automatik, tak payah nak pening kepala cari orang .Setup sistem sekali je ..hari-hari duit masuk. Selama ni,akaun paypal tak pernah masyuk...kini tidak lagi...


  Khairul | Penang



Perlu MODAL?

Kalau nak buat bisnes online kena ada modal betul tak?
Tak ada satu bisnes pun yang tak perlukan modal, walaupun mungkin modal yang di perlukan untuk bisnes online tak banyak mana tapi asalkan ianya bisnes pasti memerlukan sedikit modal permulaan.
Anda nak bisnes jual burger kena modal, nak jual nasi lemak pun kena modal.
Kalau anda baru nak start kerja pun kena modal untuk pergi kerja setiap hari sebelum dapat gaji.
Tapi bisnes online tak lah perlu modal yang banyak seperti nak start bisnes lain.
Biasanya modal yang paling banyak diperlukan untuk sebarang bisnes online adalah untuk pengiklanan atau promosi.
Lagi banyak modal untuk promosi yang anda laburkan makin banyak keuntungan yang akan anda dapat.
Saya tak pasti sama ada anda tahu atau tidak, tapi kalau buat bisnes internet tanpa pengiklanan atau promosi bisnes tersebut tidak akan memberi keuntungan yang anda inginkan.
Bisnes internet tanpa pengiklanan atau promosi boleh mati dalam masa 24 jam sahaja. Berbeza sekali dengan bisnes konversional lain, walaupun tidak ada promosi bisnes konversional tetap boleh bertahan.
Memang boleh buat bisnes online tanpa sebarang modal untuk promosi, tapi anda ada cukup masa ke nak promosi kaedah percuma setiap hari bagi pastikan anda dapat keuntungan dari bisnes yang tak perlu keluar modal ni?
Memang tak perlu keluar modal wang ringgit, tapi kena keluar modal tenaga dan masa yang panjang. Masalah utama yang paling ketara adalah kita tak ada masa dan ramai putus asa sebab kaedah promosi percuma ini dapat untung ciput dan lambat.
Tapi bagaimana kalau ada cara untuk buat bisnes online tanpa perlu nak promosi dan dengan kaedah sama anda boleh buat bisnes lain berulang kali tanpa perlu keluar modal berulang.
Sekiranya anda join 3 bisnes affiliate, anda kena sediakan 3 modal berasingan untuk ketiga - tiga bisnes tersebut bagi tujuan promosi.
Kalau satu bisnes modal anda RM300, untuk 3 bisnes dah RM900.
Tapi dengan kaedah yang akan saya perkenalkan ini anda hanya keluar modal kali pertama sahaja dan bisnes lain boleh tumpang sekaki dan beri keuntungan kepada anda.
Dengan kaedah ini bukan sahaja 3 bisnes anda boleh jalankan tanpa promosi tapi seberapa banyak bisnes yang anda mahu. 10 - 20 - 50 bisnes pun boleh guna kaedah sama dan tak perlu keluar modal banyak kali untuk promosi bisnes berlainan.
Paling best anda boleh setup secara automatik dan bisnes - bisnes anda akan berjalan secara automatik  24jam sehari 7 hari seminggu, selama yang anda mahu. Anda boleh setup untuk sebulan, 6 bulan, setahun atau lebih.

Dalam ertikata lain TAK Perlu Kerja

Mengunakan UsdBlaster ini anda hanya bekerja sekali sahaja semasa permulaan dan masa yang diperlukan hanya sekitar satu jam sahaja.
Itu pun untuk menyediakan sistem supaya ianya akan berjalan dengan lancar dan automatik sepanjang tahun. Setelah anda selesai, anda tak perlu berbuat apa - apa lagi.
Biarkan sahaja UsdBlaster bekerja untuk anda dan memberi keuntungan setiap hari selama mana anda mahu mengunakan sistem tersebut.
Anda hanya perlu ikut panduan yang disediakan untuk menyediakan perkara asas bagi sistem memulakan kerja - kerja untuk anda.


Keuntungan 100%

Sebelum saya terlupa, ingin saya maklumkan bahawa keuntungan anda mengunakan UsdBlaster adalah 100% jika anda setup macam cadangan saya.

Setiap sen yang masuk adalah terus kepada anda tanpa melalui mana - mana pihak ketiga.
Tapi sebenarnya anda boleh ubah dan tambah dengan idea anda sendiri supaya sistem ni lebih berkesan dan dapat beri anda lebih banyak keuntungan. Namun untuk memudahkan anda, ikut saja  kaedah yang saya tunjukkan  dan anda mendapat keuntungan 100%.
Tak perlu nak bayar sesiapa hasil keuntungan anda sendiri, semua anda simpan dan tidak ada siapa yang akan minta "percentage" hasil keuntungan bisnes anda.
Dan yang paling penting..Keuntungan anda adalah dalam nilai USD dan bila tukar dengan Ringgit Malaysia nilainya adalah 3 kali ganda.



Testimoni #4

This is MAD DEAL my friend !

I can't believe..its really automated...

These are really great system. Moreover, this is brand new too! Can't imagine the price you are selling this package for ! 

There are two words to describe this system..."Best Deal!

-John-


Testimoni #5

UsdBlaster Is A Great Piece Of System !

"Yes - you really have delivered something special - adding that little bit extra which really makes the difference, and sets UsdBlaster above anything else.

"Quick and easy to install, simple (but effective) to use.

"I think you are charging too little for UsdBlaster - so those who get in now - will get a bargain. If anyone wants to be a boss   - you've just given it to them!"

-steve-




Testimoni #6


"This Is What I Call A Great Deal"


I only have a few words about UsdBlaster because it really is a great system that will take your breath away - beautiful program!

"Not only that, but you can be certain of cash streaming into your bank account like fishes to water. Our business success becomes blissfully easy with this great system

Thank you  


 
--Sam -



Soalan Lazim (FAQ)

1: Saya tak pandai promote macam mana?
Sekali lagi saya jelaskan, mengunakan UsdBlaster anda tak perlu promote. Sistem bekerja secara automatik untuk anda.
2: Tak ada kawan dan saudara mara boleh ke?
Anda tak perlu kejar kawan atau saudara mara untuk dapat keuntungan. Sistem akan mendapatkan keuntungan daripada prospek secara automatik dari seluruh dunia.
3: Bisnes ni halal ke?
UsdBlaster adalah panduan pemasangan sistem atau kaedah pemasaran. Ianya bukan Judi, Saham, MLM atau yang sewaktu denganya. Ia sistem yang halal dan kaedah bisnes internet yang bijak menggunakan program komputer canggih. Ianya legal dan tidak melanggari batas undang-undang mana-mana negara di dunia.
4: Kena pandai komputer & internet tak?
Tak perlu, tahu mengunakan email & surf internet sahaja dah cukup. Kalau anda sedang baca website ini bermaksud anda layak untuk mengunakan UsdBlaster
5: Saya tak ada komputer & internet di rumah?
Masa untuk ikut panduan yang disediakan hanya sekitar 1 jam sahaja. Anda boleh gunakan komputer di internet cafe untuk tujuan ini.
6: Berapa cepat boleh dapat keuntungan?
Bergantung kepada berapa cepat anda laksanakan sistem ini, kalau anda start sekarang mungkin malam nanti duit dah masuk.
7: Kena cari orang ke?
Tidak! Anda tak perlu buat apa - apa, sistem akan uruskan semua. Anda hanya perlu kira untung yang dihasilkan oleh sistem anda.


Panduan 5 LANGKAH UsdBlaster

UsdBlaster telah saya sediakan dalam panduan 5 langkah mudah. Panduan ini akan membantu anda menyediakan bisnes internet anda dalam masa 1 jam.
UsdBlaster ini amat mudah dan sesiapa pun boleh ikut tanpa perlu sebarang kemahiran yang tinggi. Sudah cukup jika boleh mengunakan email & surf internet macam yang anda sedang lakukan sekarang.

Order Sekarang !

UsdBlaster masih belum terlalu ramai yang mengetahui dan gunakannya Sistem ini hanya digunakan oleh mereka yang nampak peluang keuntungan jangka panjang tanpa bekerja keras sepanjang masa bila ada bisnes baru.

Sekirannya anda mempunyai bisnes sendiri anda juga boleh gabungkan dengan sistem usdblaster ini dan menjana pendapatan lumayan seperti saya...








Malah saya juga memasarkan produk ClickBank menggunakan sistem ini.

clickbank

Dan  telah menerima cek bayaran  dari ClickBank

bayaran clickbank

Serta menerima email 'notification' seperti di bawah hampir setiap hari...sehingga ke hari ini walaupun biz ini saya buat secara part-time sahaja..

email dari paypal



Lebih 600 Orang Telah Memiliki UsdBlaster


Tak mahukah anda turut serta dengan mereka yang sudah mengunakan sistem hebat ini dan berjaya menjana keuntungan? Sekiranya anda berminat untuk memiliki teknik ini, saya nasihatkan supaya anda dapatkannya segera, kerana harga jualannya sentiasa meningkat naik disebabkan sambutan hangat di pasaran sekarang.


Tawaran Terhad !!..



Untuk 100 orang sahaja, saya ingin menawarkan harga istimewa ini kepada anda iaitu..

RM490

RM250

RM100.00 Sahaja!

Berserta Bonus Misteri

Terhad kepada   5  Pembeli SAHAJA LAGI  !!

PERHATIAN: Saya akan menaikkan harga sebaik sahaja kouta tersebut dicapai tanpa sebarang notis! Malah mungkin hari ini, atau mungkin esok  jualan sistem ini dihentikan. Jadi dapatkan segera sebelum anda menyesalinya...

usdblaster

bisnes online

AWAS..!!!
 1 #  UsdBlaster hanya ada satu versi sahaja dan harga jualan sentiasa berubah mengikut permintaan pasaran semasa..
2 # Dapatkan UsdBlaster melalui laman web ini sahaja kerana wujud laman web dan blog-blog tiruan yang menawarkan UsdBlaster "PALSU"






4 Software PERCUMA !!..

Dapatkan 4 Software yang bernilai ratusan ringgit ini untuk membantu anda menjana pendapatan di internet ...
  

Software Pencari Email Dan Penghantar Email Secara Pukal Serta Ebook Panduan Setup Berbahasa Malaysia Khas Untuk Anda....




Dan

Software Online mp3 finder serta  Phone Number finder yang anda boleh gunakan dan jualkan semula ...



Masukkan email anda di bawah dan saya akan menghantar link 4 Software ini untuk anda download.. PERCUMA!.



Berikan Kepada Saya

SEKARANG !!!..

Nama

E-mail



Sila pastikan email yang anda beri adalah betul agar anda menerima 4 software tersebut tanpa sebarang masalah.
Our privacy keeps your email safe & secure.



Mulakan Langkah Anda Sekarang!!

jangan tunggu esok


usdblaster


  "To Your Success"

 

  Yang Ikhlas,

usdblaster
      Admin

Copyright 2010-2014 UsdBlaster.com All rights reserved
usdblaster
br>